Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

mooiste snorkelplaatsen op Kreta

  • Anita

    Hallo,

    We gaan later dit jaar naar Kreta op vakantie en zitten in de buurt van Rethymnon.

    Nu mag ik graag snorkelen en ben dan ook op zoek naar de mooiste snorkelplekjes om daar mooie foto's te kunnen schieten van de onderwaterwereld.

    Wie weet in de buurt van Rethymnon zo'n mooie spot??

    Yeia sas

  • Peter en Marloes

    Wij zijn deze zomer ook in Rethymno geweest en wij hebben de zuidkust van Rethymno bezocht om te duiken en te snorkelen. Wij hadden nog nooit gedoken maar wilden het wel eens graag proberen. Wij werden in Rethymno opgehaald door een busje van de duikschool, Seadream Divers International en werden naar de zuidkust gebracht naar het Ammoudi Hotel. Op de duikschool werd ook nederlands gesproken en hebben het uitstekend naar onze zin gehad. Wij zijn na onze geweldige duik, twee dagen later terug gegaan naar de baai van Ammoudi om te snorkelen, het is er heel mooi en er is veel te zien. Wij konden onze uitrusting huren bij de duikschool en hebben ook leuke foto's kunnen maken. Voor ons is dit een echte aanrader, wij wensen jullie veel plezier.

  • caniggia

    ben 20 kilometer van rethymnon geweest .

    en heb daar onder andere gedoken en gesnorkeld .

    in de haven

    het uitzicht is daar geweldig.